In groep 2 hebben we dit schooljaar 26 leerlingen. In onze groep zijn 2 juffen. Op maandag, dinsdag en vrijdag ziet u juf Elly en woensdag, donderdag is juf Marleen er.

Vanaf groep 2 gaan we werken met het stippenbord op dit bord staan 5 werkjes die we in een week af moeten hebben. Als we een werkje klaar hebben plakken we een gekleurde magneet op de kast zodat we bij kunnen houden welk werkje we al gedaan hebben.

Verder werken de juffen met "Kleuterplein", een leidraad voor het hele schooljaar. Bij ieder nieuw thema krijgt u een ouderbrief, zodat u zoveel mogelijk op de hoogte blijft.

Ieder dag beginnen we met een inloop en een kleine kring, we gaan werken met opdrachtjes aan de tafels en als het goed weer is spelen we buiten en bij slecht weer spelen we in onze speelzaal. 's Middags mogen we wat vaker vrij kiezen maar soms gaat de juf ook extra oefenen met een groepje, dan mogen de andere kinderen niet storen (zelfstandig werken). Dit is een globaal overzicht van onze groep en het werk.

En dit wordt vaak in de klas gezegd : VAN PROBEREN KAN JE LEREN!