Welkom in groep 4/5,

Groep 4/5 is een leuke,  hardwerkende en gezellige groep met 26 kinderen. Heel de week staat juf Sharon voor de klas.

In groep 4/5 doen we erg veel!

Rekenen staat elke dag op ons programma. We oefenen dit jaar veel op de tafels en klokkijken. Sinds vorig schooljaar doen we rekenen en spelling via Snappet op een tablet, dit vinden wij erg leuk.
Ook taal doen we bijna elke dag. We leren veel nieuwe woordjes bij woordenschat en oefenen vele andere dingen.
Begrijpend lezen doen we aan de hand van onderwerpen uit het nieuws met de methode nieuwsbegrip.
Verder hebben we nog Blits, Blink, Engels en komt onze biebjuf Judith elke week een les geven. Ook hebben we muziek van juf Guusje en leren wij blokfluiten en gaan we op maandag en vrijdag naar de gym.

Kortom, we hebben genoeg te doen!