Welkom in onze groep 7!
Wij zijn een enthousiaste groep van 15 leerlingen! Maandag, donderdag en vrijdag staat juf Diana voor de groep en dinsdag en woensdag krijgen we les van juf Carla.
Op maandag en dinsdag is ook juf Guusje bij ons in de groep, zij is derde-jaars student op de HZ in Vlissingen.
We starten het jaar gelijk goed, na onze geweldige auditie in Dordrecht zijn we door naar de tv opnames op 10 oktober in de studio in Almere.
Kortom, wij zijn een hele muzikale klas, dit kan bijna niet anders met drie juffen die alle drie lid zijn van een muziekvereniging!
Na de herfstvakantie starten we met de orkestklas en dit schooljaar hebben we ook weerbaarheidstraining!
In het voorjaar van 2018 staat het verkeersexamen op het programma (zowel theorie als praktijk) en in mei mogen we met groep 8 mee naar het grote kamp!!
Dat gaat dus helemaal goedkomen met ons!!
Blijft u ons volgen via deze website??