Wij zijn een enthousiaste groep van 25 leerlingen en ná de Herfstvakantie zelfs 26 leerlingen! Op maandag & dinsdag staat juf Jetty voor de groep en op woensdag t/m vrijdag juf Carla.
Net als tijdens het thuiswerken in Corona-tijd, werken we nu op school met een eigen Snappet-device tijdens de vakken Rekenen en Spelling.
 Dat is natuurlijk best een beetje wennen, zowel voor de kinderen als voor de juffen. Ook nieuw zijn de school-judo lessen. En we gaan nu continue naar school, dus we lunchen gezellig samen in de klas. In november starten we met de Orkestklas en krijgen we ieder een eigen instrument mee naar huis. Naast het reguliere werk, werken we verder aan de 'gouden weken'. Want als de sfeer er is & het vertrouwen in elkaar, dan komt het met ons werken ook wel goed!!

Groetjes groep 7