Wij zijn een enthousiaste groep van 22 leerlingen! Na een aantal jaren in een combinatiegroep te hebben gezeten, zitten we nu weer in een enkele klas. Op maandag, donderdag en vrijdag staat juf Diana voor de groep en op dinsdag en woensdag krijgen we les van juf Carla. Op maandag en dinsdag geeft juf Guusje les, zij is vierde-jaars studente op de HZ in Vlissingen en voert in onze groep haar Lio-stage uit.
We doen goed mee tijdens de reguliere lessen, kijken uit naar de nieuwe wereldoriëntatie lessen van Blink en zijn net voor de Herfstvakantie zelfs op bezoek geweest in Kapellen (België) om de loopgraven uit de Eerste Wereldoorlog te bezoeken. Cijferbladen worden door ons met luid gejuich ontvangen en ook ons huiswerk, dat we 1x per week meekrijgen, maken we trouw. In de kleine pauze zetten we graag het volleybalnet op, om te volleyballen of voetballen. Na de herfstvakantie zijn wij gestart met de Orkestklas; daar keken we heel erg naar uit! Dit schooljaar hebben we ook weerbaarheidstraining, STAR, de 'Gouden weken', 'Stap over de Streep' en de 'Gelukskoffer'; kortom alle ingrediënten om aan een goede groepssfeer te werken. En als die sfeer eenmaal goed zit, komt het met ons werken ook wel goed!!
Blijft u ons volgen via deze website??