Wij zijn een enthousiaste groep van 17 leerlingen! Op maandag, dinsdag en donderdag  staat juf Diana voor de groep en op woensdag en vrijdag krijgen we les van juf Carla. Op maandag, dinsdag en woensdag is meester Jeremey ook in onze groep te vinden; hij is 4e jaars student aan het Scalda college en hij leert voor onderwijs-assistent.
We doen goed mee tijdens de reguliere lessen, kijken uit naar de nieuwe wereldoriëntatie lessen van Blink. Cijferbladen worden door ons met luid gejuich ontvangen en ook ons huiswerk, dat we 1x per week meekrijgen, maken we trouw. In de kleine pauze zetten we graag het volleybalnet op, om te volleyballen of voetballen. Na de kerstvakantie starten we met de Orkestklas; daar keken we heel erg naar uit! Dit schooljaar hebben we ook weerbaarheidstraining, STAR, de 'Gouden weken', 'Stap over de Streep' en de 'Gelukskoffer'; kortom alle ingrediënten om aan een goede groepssfeer te werken. En als die sfeer eenmaal goed zit, komt het met ons werken ook wel goed!!
Blijft u ons volgen via deze website??