1e prijs schoolvolleybaltoernooi 2020

Vrijdag 31 januari jl. nam obs De Casembroot deel aan het jaarlijkse Thoolse volleybaltoernooi voor basisscholen. Na vorig jaar de sportiviteitsbeker gewonnen te hebben, gingen we ook nu met veel enthousiasme naar dit altijd leuke toernooi.
Met 3 teams was De Casembroot goed vertegenwoordigd. Met veel enthousiasme en plezier wisten de teams van De Casembroot de wedstrijden af te werken, waarbij ze gesteund werden door klasgenoten die op dat moment geen wedstrijd te spelen hadden. Buiten het feit dat plezier en gezelligheid prioriteit nummer 1 had, werd er ook nog eens fantastisch gepresteerd. Het eerste team wist zelfs de eerste plaats van het toernooi te behalen en mocht zich kronen tot winnaar van het toernooi. De andere 2 teams werden 8e en 10e (van de 17). Een ongekende prestatie, 3 teams in de top 10. We zijn dan ook ontzettend trots op de inzet, motivatie, gezelligheid en prestaties van onze toppers uit groep 8, aangevuld met 2 kanjers uit groep 7.
De sportiviteitsprijs wisten we niet te prolongeren, maar daar is een mooie winstbokaal voor in de plek gekomen.
We bedanken AVC'87 (Tholen) voor de fijne organisatie.

• beer met beker
  • thumbnail_IMG_2365