Kennismaken

Groep 3

Welkom in groep 3!

Onze gezellige en speelse groep bestaat uit 28 leerlingen. Het is bijna de helft, maar de meisjes zijn in de meerderheid: de klas bestaat uit 13 jongens en 15 meisjes.

Van maandag tot en met donderdag hebben wij juf Anne-Mieke, op vrijdag juf Elly. Op woensdag en donderdag is juf Anne-Mieke niet alleen, dan is stagiaire Imanda van Vossen ook in de klas. Zij is er tot februari. Verder is er ook altijd ondersteuning van onderwijsassistente juf Nienke.

In groep 3 gaat er een nieuwe wereld voor ons open: wij leren zoveel meer dan alleen cijfers en letters. Dagelijks leren we lezen met het programma ‘Veilig Leren Lezen’, rekenen met ‘Alles Telt’ en schrijven. De schrijfletters leren wij met ‘Pennenstreken’. Dit alles hoeft zeker niet saai te zijn, want van maandag tot en met woensdag werken we rondom een thema vanuit ‘Veilig leren lezen’. Dit is een speelsere manier van werken en maakt het leren een stuk leuker dan het al is!

Maak kennis met het team

Goed onderwijs wordt gegeven door een sterk team.

Aanmelden kennismaking

Wil je meer weten over onze mooie school? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Onze missie en visie

Onder het onderwijs op obs De Casembroot ligt een zorgvuldig geformuleerd schoolconcept. Het hogere doel is ons fundament, de reden waarom we bestaan.